Betalen

Goud kopen kan een mooie investering blijken voor iedereen die de inflatie op zijn of haar kapitaal bijvoorbeeld een halt toe wil roepen. Op www.goudkopen.nl kan iedereen terecht om zijn of haar geld om te zetten in dit edelmetaal en op die manier te zorgen voor een waardevaste investering.

Uiteraard is het hierbij mogelijk om op verschillende manieren te betalen, die stuk voor stuk worden gekenmerkt door een hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid. Het aankopen van goud is voor veel mensen een relatief grote uitgave, waardoor het belangrijk is dat dit op de juiste manier gebeurt.

Zo kunnen er geen problemen ontstaan en zullen vervelende verrassingen in ieder geval geen kans krijgen.

Allereerst kan men betalen aan de hand van iDeal. Deze methode van betalen heeft in Nederland een zeer ruime bekendheid verworven, zeker wanneer we dat afzetten tegen de relatief korte tijd waarin het systeem actief is.

Men kan op het internet, dus ook op deze website, betalen aan de hand van iDeal door gebruik te maken van de website van de eigen bank. Uiteraard biedt deze manier van betalen daardoor een aantal voordelen. Zo is het bijvoorbeeld niet nodig om allerlei gegevens zoals die van een creditcard aan ons of aan een derde partij te versturen.

We zullen uiteraard uiterst zorgvuldig met al uw gegevens omgaan, maar wanneer u deze niet verstuurt kunnen ze natuurlijk op geen enkele wijze uitlekken en loopt u daardoor in ieder geval geen risico. De gegevens die u aan de bank verstuurt zullen daarnaast volgens de voorwaarden van uw eigen bank worden behandeld, waardoor deze in prima handen zijn.

Uw eigen bank behandelt de betaling en zorgt ervoor dat wij alleen de gegevens ontvangen die we nodig hebben om de juiste hoeveelheid goud aan de juiste persoon te leveren.

Aan de andere kant is het ook mogelijk om het goud contant af te rekenen. Op deze manier ontstaat er natuurlijk helemaal geen risico, want het geld zal eerlijk oversteken, tezamen met het goud.

U kunt het goud op deze manier net als ieder ander product in een winkel kopen, zonder dat het nodig is om lastige contracten af te sluiten of zelfs maar op het internet te betalen.

U kunt bij ons langskomen om het bedrag te voldoen en zult het goud meteen mee krijgen zodat u dit zelf veilig op kunt bergen of dit natuurlijk kan laten doen bij een professionele instelling zoals een bank.

Het is bovendien mogelijk om het goud te laten verzenden en gewoon aan de deur te betalen. Wanneer de postbode u het goud aanbiedt zal u worden gevraagd het openstaande bedrag te voldoen en op die manier het goud te betalen.

U kunt uiteraard zelf controleren of het goud inderdaad aanwezig is en op die manier het risico vermijden. Door de postbode het juiste bedrag te betalen zal het pakket worden overgedragen en heeft u het goud op dat moment direct in handen en kunt u er in principe mee doen wat u wilt.

Uiteraard raden wij u aan het goud goed op te bergen of dit te laten doen in een professionele kluis.