Contact

Goudkopen.nl is een informatieve site voor iedereen die graag meer te weten wil komen over goud en de verschillende producten aan wil kopen, bijvoorbeeld als investering. Bij goudkopen.nl beschikken we over een hoop informatie rondom goud, wat prima kan dienen als bron voor het antwoord op uw vraag. We willen u dan ook graag uitnodigen om contact met ons op te nemen voor al uw vragen of opmerkingen.

U kunt op deze manier onder andere in contact komen met de eigenaar van de website en daar uw vragen aan stellen of opmerkingen kenbaar aan maken.

Daarnaast is het mogelijk om te adverteren op goudkopen.nl. We bereiken via onze website een relatief groot publiek. Dit publiek is uiteraard geïnteresseerd in het kopen van goud en daarmee een uitstekende doelgroep. De interesse is reeds gewekt en het is daarom heel interessant om bij ons te adverteren. Ook daarvoor nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen.

We zullen u dan de verschillende mogelijkheden voor leggen waar u uit kunt kiezen. We komen op die manier dan samen tot een passende manier van adverteren die u het gewenste resultaat zal brengen.