Verzenden

Goud kopen kan heel gemakkelijk via onze website. U kunt online een keuze maken uit de verschillende gouden producten nadat u deze met elkaar heeft vergeleken. Om het onze bezoekers zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden we aan het goud te verzenden. U hoeft op die manier de deur niet uit en krijgt het goud gewoon thuis afgeleverd. Uiteraard is het hierbij mogelijk om onder andere voor een verzekering te kiezen en op die manier de waardevolle producten ook echt in goede staat te ontvangen.
Zo is het onder andere mogelijk om het goud te laten verzenden via TNT post. Dit is nog altijd de grootste aanbieder van postverzendingen en daarmee een zeer betrouwbare partner waar we al geruime tijd mee samenwerken. Wanneer u online uw goud besteld heeft kunt u er daarom voor kiezen om dit te laten verzenden door TNT post en hier eventueel een verzekering aan toe te voegen. In combinatie met een verzekering zal het pakket niet kwijtraken en anders in ieder geval zijn verzekerd. Zeker wanneer het gaat om grotere hoeveelheden goud is dit daarom een goede optie. Zo kunt u er in ieder geval zeker van zijn dat de waarde behouden blijft, ook wanneer het pakket om welke reden dan ook niet aan zou komen. Uiteraard zal TNT post alles in het werk stellen om het pakket gewoon op de juiste manier af te leveren en dat ook nog eens binnen een afzienbare tijd.

Ten tweede is het mogelijk om te kiezen voor een privé koerier. Wanneer u een grote hoeveelheid goud besteld op onze website begrijpen wij als geen ander dat u dit graag op de juiste manier afgeleverd ziet. Dit betekent niet alleen dat het goud in een perfecte staat aan dient te komen, maar dat dit in het algemeen met de grootst mogelijke zorg dient te gebeuren. Wij hebben een uitstekende samenwerking met verschillende koeriersdiensten, waardoor u de mogelijkheid heeft te kiezen voor een privé koerier. Hij of zij zal het pakket aan goud bij ons ophalen en met de grootst mogelijke zorg bij u afleveren, zonder tussenkomst van andere zaken. U kunt er op deze manier zeker van zijn dat het goud op de gewenste manier bij u afgeleverd zal worden en dat dit uiteraard gebeurt op het moment dat u zelf wenst. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een algemene koerier, die het pakket, al dan niet verzekerd, bij u af zal leveren als onderdeel van de totale bezorging. Uiteraard wordt ook hierbij de grootst mogelijke zorg geboden, waardoor uw goud op de juiste manier zal worden afgeleverd en dat binnen een relatief korte periode. Om zeker te zijn van de kwaliteit van de levering kunt u het goud ook zelf bij ons op komen halen. U kunt het dan vervolgens zelf vervoeren op de manier die u zelf wenst en de kwaliteit op die manier optimaal garanderen.